MBA Okulları’nda Eğitim Yöneticilerine Özel Proje Döngüsü Yönetim Eğitimi Tamamlandı!

21 Ekim 2024 Pazartesi
Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları AP ve Projeler Koordinatörü Selin Ural ile K12 bölüm başkanlarına proje yönetimi, planlama ve uygulama süreçleriyle ilgili "Proje Döngüsü Yönetim Eğitimi" organize edildi.

MBA Okulları Genel Müdür Yardımcısı Ali Gündoğdu, programın açılış konuşmasında projelerin yalnızca bir öğrenme aracı değil, aynı zamanda geleceği inşa etme fırsatları sunduğunu vurguladı. Yenilikçi eğitim ekosistemimizin, bilimsel temellere dayanan bir yaklaşım benimsediğini belirten sn. Gündoğdu, akademik dürüstlüğü gözeterek bilgiye erişimimizi ve uygulama yöntemlerimizi güçlendireceğimizi ifade etti. Bilimin nesnel ve doğrulanabilir verilere dayandığına dikkat çekerken, bu prensiplere sadık kalmanın hem bireysel hem de kurumsal gelişimimize büyük katkı sağlayacağını söyledi. Bu vizyon, eğitimdeki kaliteyi artırarak geleceğe yönelik sağlam adımlar atmamıza olanak tanıyor.

MBA Okulları AP ve Projeler Koordinatörü Selin Ural, bölüm başkanlarına yönelik düzenlenen Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi, katılımcılara projelerin planlanması, uygulanması, izlenmesi ve değerlendirilmesi süreçlerinde gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlıyor. Bu eğitim, etkili proje yönetim yöntemleriyle desteklenerek, akademik dürüstlük ve etik ilkeleri gözeten bir yaklaşım sergileyerek, okulumuzun proje kültürünü güçlendirecek ve liderlik yeteneklerini geliştirecektir. Geleceğin projelerine yön verecek donanımlı yöneticiler yetiştirmek için attığımız bu adım, bilimsel tutum ve sürdürülebilir başarı sağlama yolunda önemli bir adımdır.

Bu eğitim, bölüm başkanlarımızın proje yönetiminde edinecekleri yeni becerilerle öğrencilerimize yenilikçi projeler sunmalarını sağlayacaktır. Böylece, öğrencilerimiz kendi potansiyellerini daha iyi keşfederek başarılı bir geleceğe adım atacaklardır. Bu süreçte yenilikçi eğitim ekosisteminin katkısıyla bilim dolu yarınlar inşa edeceğimize inanıyoruz.

Selin URAL
MBA Okulları AP ve Projeler Koordinatörü